Intro
Web
Okostelefon
Vr
Web

A webes platformon az elkészült gömbpanoráma képek (átépítés előtti állapot, belsőépítészeti látványterv) online tekinthetők meg.

Okostelefon

Az MTA SZTAKI eLearning Osztálya által készített okostelefonos alkalmazásban offline nézhető meg az Eiffel Műhelyház jelene és jövője.

VR

A Virtuális Valóság (VR) technológiának köszönhetően egy VR szemüveg segítségével úgy lehet offline módon körülnézni az Eiffel Műhelyházban, mintha a helyszínen lennénk.

Az MTA SZTAKI eLearning Osztálya az elmúlt évtizedben a hazai informatikai piac több szegmensében is meghatározó szereplővé vált, főként az innovatív termék- és tartalomfejlesztésben valamint különböző szakértői területeken. Az eredmények elérését elsősorban az oktatási, mobil, multimédia és kutatásfejlesztési tapasztalatok sokoldalú alkalmazása tette lehetővé.

Az eLearning Osztály mobil és a multimédia fejlesztési tapasztalatokkal rendelkező fejlesztői együttműködési javaslattal fordultak a Közti Zrt-hez, ahol Marosi Miklós építész vezetésével készültek az Eiffel Műhelyházról látványtervek. Az együttműködés keretében javasolták az elkészült látványtervek (jövő) és az aktuális állapotok (jelen) bemutatását innovatív technológiák felhasználásával és több platform használatával. Az egyes felhasznált platformok ugyanazt a tartalmat különböző „módon” mutatják be.

Minden jog fenntartva © 2005-2017 MTA SZTAKI